AKT Decor Mobilier de la AKT Decor

Masina Orizontale

 

 


 
Flowpack

Se utilizeaza pe scara larga deoarece poate ambala produse cu forma fixa sau neregulata tip ciocolata , napolitane , mere ,cornuri .... etc.

Lipire în spate ( perna ) Datele și reglajul de ambalare pot fi afișate pe ecran.Sunt dotate cu un controler ( PLC ) si celula fotoelectrica pentru a vă asigura că este centrata grafica pliculetului,finalizeaza automat fabricarea plicului, umplerea, tăierea, numărarea și tipărirea numărului lotului, datei de expirare.

Corpul și părțile care ating materialul sunt fabricate din oțel inoxidabil. Material de ambalare: PET / PE, PET / aluminizant / PE, PET / folie Al / PE, hârtie / PE, nailon și alt material compus de etanșare termică.
 

Masina de ambalat Orizontala

Se utilizeaza pe scara larga deoarece poate ambala granule , pulberi , lichide, paste, poate fi adaptate gantare gravimetrice , volumetrice masini de numarat etc...

Lipire se face pe 3 sau 4 laturi Datele și reglajul de ambalare pot fi afișate pe ecran. Sunt dotate cu un controler ( PLC ) si celula fotoelectrica pentru a vă asigura că este centrata grafica pliculetului,finalizeaza automat fabricarea plicului, umplerea, tăierea, numărarea și tipărirea numărului lotului, datei de expirare.

Corpul și părțile care ating materialul sunt fabricate din oțel inoxidabil.Material de ambalare: PET / PE, PET / aluminizant / PE, PET / folie Al / PE, hârtie / PE, nailon și alt material compus de etanșare termică.pot folosi materiale grose tip hartie cu PE pana la 120micron .

 

© 2008 BOSTITCH SRL
Toate drepturile rezervate