AKT Decor Mobilier de la AKT Decor

Tech support

Tipurile de lipire cele mai frecvent intilnite la masinile de ambalat

 Lipire 3 parti  Lipire 4 parti  Lipire perna  Lipire tip perna ( pe spate ) pe o masina tip flow packLegea 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional
Astfel, sumele pentru mierea de albine care va fi distribuită ca supliment nutritiv preşcolarilor şi şcolarilor din clasele I-IV din învăţământul de stat şi confesional vor fi suportate, începând cu 1 ianuarie 2009, din bugetele locale ale judeţelor, sectoarelor municipiului Bucureşti, respectiv ale comunelor, oraşelor şi municipiilor, după caz, din sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat.
Aceste prevederi sunt incluse într-o Ordonanţă de modificare a Legii nr. 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru preşcolarii şi elevii din clasele I-IV din învăţământul de stat şi confesional, aprobată ieri de Guvern.
Legea nr. 509/2006 prevede ca fondurile necesare pentru acordarea de miere de albine să fie alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Având în vedere însă, faptul că Ordonanţa 32/2001 stabileşte că finanţarea învăţământului preuniversitar se face din bugetele locale ale judeţelor, sectoarelor municipiului Bucureşti, respectiv ale comunelor, oraşelor şi municipiilor, după caz, din sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, Executivul a aprobat noua ordonanţă care reglementează sursele de finanţare.
Normele de aplicare a Ordonanţei vor fi întocmite de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, în termen de 60 de zile de la data publicării sa în Monitorul Oficial şi vor fi aprobate prin Hotărâre de Guvern
Art. 1
(1) Se acorda gratuit pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si confesionale cu program normal de 4 ore, precum si pentru elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional miere de albine in limita unei cantitati de 60 g/copil/saptamana.
(2) Drepturile prevazute la alin. (1) se acorda incepand cu anul scolar 2007-2008, din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, din capitolul special prevazut in buget.
(3) Cantitatea de 60 g miere de albine/copil/saptamana poate fi distribuita, in functie de modul de ambalare, de doua sau de trei ori pe saptamana.
(4) Normele de aplicare a prezentei legi se aproba prin hotarare a Guvernului.
Art. 2
Produsul miere de albine se acorda numai prescolarilor si elevilor care frecventeaza cursurile.
Art. 3
Incalcarea si/sau nerespectarea prevederilor prezentei legi atrag raspunderea disciplinara, administrativa, civila sau penala, in functie de gravitatea faptei, conform legislatiei in vigoare.

Italy China
http://www.minipack-torre.it/MpackPor/portalProcess.jsp http://www.tjpack.com/
© 2008 BOSTITCH SRL
Toate drepturile rezervate